Notícies

Notícies corresponents a la categoria "Informació general"

 • 15 de gener de 2019 - Informació general

  Nou protocol per tractar la fibril·lació auricular amb crioablació

  Professionals del Servei de Cardiologia han desenvolupat un nou protocol que minimitza les possibles complicacions del tractament. S'aplica el tractament durant menys temps i amb una temperatura inferior, fet que permet reduir les aplicacions necessàries per eliminar la fibril·lació auricular. Consisteix en l'aplicació de crioteràpia a molt baixes temperatures durant menys temps, fet que permet una reducció en el nombre d'aplicacions d'energia i en la duració del procediment d'ablació de la fibril·lació auricular. El Journal of Interventional Cardiac Electrophisiology ha publicat un article sobre la iniciativa de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 8 de gener de 2019 - Informació general

  Ses Majestats els Reis d’Orient visiten l’Hospital del Mar

  Melcior, Gaspar i Baltasar van repartir regals i somriures als pacients hospitalitzats, les seves famílies i els professionals del centre.

  més informació

 • 16 i 17 de gener de 2019 - Informació general

  Dona el millor de tu. Dona sang!

  Institut Bonanova de Formació Professional (Edifici França)

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang a l’aula 109 de la primera planta de l’Institut Bonanova (Edifici França) el 16 i 17 de gener de 10.00 a 15.00 hs. No t’ho pensis! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts. Si aquest dijous no pots venir, pensa que a partir d’ara ens hi trobaràs l’últim dijous de cada mes en el mateix horari.

  més informació

 • Desembre de 2018 - Informació general

  Un Nadal especial!

  Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

  El Nadal també arriba al Parc de Salut Mar. Els vestíbuls llueixen els seus arbres guarnits, l'esperit nadalenc es passeja pels passadissos i les consultes i les salutacions són diferents. Aquest Mar@laXarxa vol parlar d'aquests dies, tradicionalment de pau i família, però des d'una altra perspectiva. Us volem oferir una altra visió del Nadal al Mar.

  més informació

 • 18 de desembre - Informació general

  Èxit de la missió humanitària de professionals de l’Hospital del Mar a Zanzíbar

  Un equip liderat pel Dr. Jesús Lafuente i la Dra. Sara Vallès, ha intervingut 25 pacients en una setmana. Presentaven diverses patologies relacionades amb la neurocirurgia, com ara, casos d'hidrocefàlia pediàtrica, tumors espinals i altres.

  més informació

 • 19 i 20 de desembre de 2018 - Informació general

  Fes un regal d'amic invisible. Vine a donar sang!

  Dona sang, dona el millor de tu!

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital de l’Esperança aquest dimecres 19 de desembre de 9.30 a 13.30 hs o al de l’Hospital del Mar dijous 20 de desembre de 9 a 15 hs. No t’ho pensis i fes un regal d’amic invisible tan especial! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts i a l'estiu les donacions baixen al voltant d'un 30% respecte la resta de l'any. Si aquest dijous no pots venir, pensa que a partir d’ara ens hi trobaràs l’últim dijous de cada mes en el mateix horari.

  més informació

 • 12 de desembre de 2018 - Informació general

  La Barceloneta amb La Marató

  L'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques participen en l'activitat organitzada aquest diumenge per l'escola Alexandre Galí i el CAP Barceloneta per recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any es torna a centrar en la recerca contra el càncer.

  més informació

 • 10 de desembre de 2018 - Informació general

  "Ballar per a moure's", nou projecte de l'ESIMar adreçat a persones residents als Habitatges amb Serveis per a la Gent Gran Barceloneta

  Aquest darrer mes de novembre s’ha iniciat el projecte d'aprenentatge - servei de l'Escola d’Infermeria del Mar (ESIMar) "Ballar per a moure's", adreçat a persones residents als Habitatges amb Serveis per a la Gent Gran Barceloneta. Les alumnes participants han dissenyat i organitzat un taller per promocionar l'activitat física, l'estimulació cognitiva i afavorir les relacions intergeneracionals de la gent gran. El taller finalitzarà el mes de maig.

  més informació

 • 5 de desembre de 2018 - Informació general

  El Servei de Pneumologia engega un programa de sessions clíniques virtuals amb hospitals de l’Estat

  La iniciativa facilita l'intercanvi d'experiència i coneixement amb altres serveis de Pneumologia. Se'n farà una al mes.

  més informació

 • 4 de desembre de 2018 - Informació general

  Finalitza el cicle “Perdent la Por al Càncer” amb més de 700 assistents

  En el marc del projecte "Visions de Ciència" de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona

  El cicle de conferències Perdent la por al càncer que han organitzat l'Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) i l’Hospital del Mar amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona va finalitzar ahir dilluns 3 de desembre amb una acollida excepcional per part de la ciutadania. 

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat