Agenda

Actes corresponents a la categoria "Convocatòria Premis"

 • 25 de maig de 2018 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 25 de maig de 2018 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2018. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 26 de maig de 2017 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 26 de maig de 2017 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2017. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 3 de juny de 2016 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 3 de juny de 2016 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2016. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 22 demaig de 2015 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 22 de maig de 2015 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2015. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 16 de maig de 2014 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 16 de maig de 2014 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2014. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 24 de maig de 2013 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 24 de maig de 2013 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2013. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 25 de maig de 2012 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi a la investigació quirúrgica

  El 25 de maig de 2012 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la investigació quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2012. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 13 de maig de 2011 - Convocatòria Premis

  XII Premi - XIII Memorial Lino Torre

  Data límit d'entrega 15 d'abril de 2011

  El 13 de maig de 2011 s'atorgarà el XI Premi Lino Torre. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi.

  més informació

 • 28 de maig de 2010 - Convocatòria Premis

  XI Premi Lino Torre

  Data límit d'entrega 15 d'abril de 2010

  El 28 de maig de 2010 s'atorgarà l'XI Premi Lino Torre. El premi està destinat a reconèixer els professionals de cirurgia general que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi.

  més informació

 • 30 de novembre de 2009 - Convocatòria Premis

  VI Premi Joan Oró

  A la divulgació de la recerca científica

  L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el VI Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, patrocinat pel Departament d'Educació, Universitats i Empresa, de la Generalitat de Catalunya. Les bases d'aquesta edició i els resultats d'edicions anteriors es poden consultar al web de l'ACCC. La VI edició s'ha convocat en dues modalitats: la tradicional escrita i una altra multimèdia. El termini per entregar els originals és el proper 30 de novembre.

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat