Notícies

27 de març de 2019 - Informació general

El Dia Mundial del Teatre arriba a l’Hospital del Mar

El Dia Mundial del Teatre arriba a l’Hospital del Mar

En col·laboració amb l'Institut del Teatre, l'Hospital ha acollit una acció per commemorar aquesta jornada, que reivindica les arts escèniques. La iniciativa ha volgut portar el teatre fins als pacients, familiars i professionals del centre.

Una companyia teatral busca un espai per a representar-hi el seu darrer muntatge. Nerviosos, els 8 actors que en formen part arriben fins al pati de columnes de l'Hospital del Mar i decideixen que és el lloc que buscaven. Abans, però, expliquen a les persones que allà hi troben com és el món del teatre. Interactuen amb ells, creen nous mons i fan màgia amb les paraules. És el Dia Mundial del Teatre a l'Hospital del Mar.

Dia_Teatre

Un moment de l’acció

Una celebració que, per primer cop, ha arribat fins al centre gràcies a la col·laboració amb l'Institut del Teatre i a l'esforç de 8 dels seus estudiants. La iniciativa ha acabat amb la lectura del manifest d'aquesta jornada, que aquest any signa el director d'escena i dramaturg cubà Carlos Celdrán. El text és una carta d'amor al teatre, a la seva capacitat per generar moments irrepetibles, i a la tasca dels creadors. Com ell mateix diu, "el teu viatge és cap a l'instant, cap al moment, cap a la trobada irrepetible enfront dels teus semblants. El teu viatge és cap a ells, cap al seu cor, cap a la seva subjectivitat (...). El teu viatge és vertiginós i ningú no pot mesurar-lo ni callar-lo".

Dia_Teatre

Lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat