Notícies

4 de febrer de 2019 - Guardons

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya lliura la Insígnia d’Or de la Professió al Dr. Jaume Aubia

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya lliura la Insígnia d’Or de la Professió al Dr. Jaume Aubia

Aquest homenatge reconeix la trajectòria professional i el compromís del Dr. Aubia, especialista en nefrologia a l'Hospital del Mar i a l'Hospital de l'Esperança entre els anys 1978 i 1997. 

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya va retre homenatge el Dr. Jaume Aubia el passat 31 de gener amb el lliurament de la Insígnia d'Or de la Professió en un acte celebrat a Barcelona. D'aquesta manera es volia reconèixer la seva trajectòria professional i el seu compromís amb els valors del professionalisme mèdic, qualificant-lo de catalitzador de projectes i avenços claus per a la professió.

Dr_Aubia

El Dr. Jaume Aubia és especialista en nefrologia. Llicenciat com a Doctor en Medicina amb honors per la Universitat de Barcelona. Va exercir com a metge adjunt al Servei de Nefrologia del Hospital del Mar entre els anys 1978 i 1988 i com a cap de la Unitat de Diàlisi de l'Hospital de l'Esperança del 1988 al 1997, així com a coordinador de recerca en un grup de recerca de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. És autor de 140 estudis a publicacions científiques. L'any 2015 va rebre la medalla Josep Trueta de la Generalitat al mèrit sanitari. 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat