Notícies

21 de gener de 2019 - Informació general

La Unitat de Coloproctologia, acreditada com a Unitat Avançada per l’Asociación Española de Coloproctología

La Unitat de Coloproctologia, acreditada com a Unitat Avançada per l’Asociación Española de Coloproctología

Només una vintena d'hospitals de l'Estat han rebut aquest reconeixement a la seva tasca

L'acreditació culmina dos anys de treball per confirmar que es compleixen els requisits necessaris per rebre-la.

La Secció de Cirurgia Colorectal del Servei de Cirurgia General de l'Hospital del Mar ha estat acreditada com a Unitat de Coloproctologia Avançada per l'Asociación Española de Coloproctología (AECP). El lliurament oficial de l'acreditació es farà a la XXIII Reunión Nacional de la Fundació Asociación Española de Coloproctología, que se celebrarà a Valladolid entre els dies 15 i 17 de maig.

Acreditació_coloproctologia

Els membres de la unitat, la Dra. Sílvia Salvans, la Dra. Marta Pascual, la Dra. Sandra Alonso, la Dra. Marta Jiménez i el Dr. Miguel Pera

La Dra. Marta Pascual, cap de Secció de Cirurgia Colorectal, destaca que "aquest reconeixement és molt valorat, perquè suposa que som una Unitat vàlida en tots els vessants i que podem ser referents a l'Estat". Només 20 hospitals han rebut l'acreditació avançada, dels quals, 4 a Catalunya, incloent-hi la incorporació de l'Hospital del Mar.

El procés d'acreditació es va iniciar fa dos anys i ha consistit a informar de l'activitat assistencial, docent i investigadora dels professionals que formen part de la Unitat, per confirmar que es compleixen els requisits per rebre l'acreditació avançada. A banda de complir amb els estàndards de qualitat corresponents a la cirurgia de càncer de còlon i recte, es realitzen procediments d'alta complexitat i es confirma que tots els membres de la secció tenen una correcta formació així com una gran implicació a activitats docents i de recerca.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat