Notícies

4 de gener de 2019 - Notes de Premsa

Ses Majestats els Reis d’Orient deixaran els seus regals a l’Hospital del Mar

Ses Majestats els Reis d’Orient deixaran els seus regals a l’Hospital del Mar

El dia 6 de gener

Els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats del seu seguici, visiten aquest diumenge 6 de gener els pacients ingressats a l'Hospital del Mar. La visita servirà per repartir els regals i joguines per a petits i grans, però, sobretot per regalar somriures i felicitat a ells i les seves famílies.

Ses Majestats els Reis d'Orient han confirmat que, com és tradició, el matí del dia 6 de gener s'aturaran a l'Hospital del Mar abans de tornar als seus palaus llunyans després d'una intensa nit de feina repartint regals per tot el món. Melcior, Gaspar i Baltasar, amb el seu seguici, visitaran els pacients ingressats al centre, petits i grans, per portar-los els regals i joguines. Segons han confirmat els responsables de la visita, aquest any tampoc hi haurà carbó.

Ses Màgiques Majestats rebran l'ajuda dels treballadors i voluntaris de l'Hospital per portar a terme la seva tasca i portar somriures i il·lusió a totes les persones que estan ingressades a l'Hospital i les seves famílies.

D’altra banda, els tres savis d’Orient també visitaran el dia 5 de gener les persones ateses a la Llar Residència Núria i el dia 6 a les que reben atenció a les unitats de Rehabilitació psicosocial i Llevant 1 i 2 del Centre Dr. Emili Mira.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat