Notícies

5 de desembre de 2018 - Informació general

El Servei de Pneumologia engega un programa de sessions clíniques virtuals amb hospitals de l’Estat

El Servei de Pneumologia engega un programa de sessions clíniques virtuals amb hospitals de l’Estat

La iniciativa facilita l'intercanvi d'experiència i coneixement amb altres serveis de Pneumologia. Se'n farà una al mes.

El Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar ha posat en marxa un nou programa d'intercanvi de coneixement amb professionals d'altres centres estatals. En concret, es tracta d'aprofitar les noves tecnologies per a realitzar sessions clíniques conjuntes amb els serveis de pneumologia de diferents hospitals. De moment, ja se n'ha fet una, amb professionals de l'Hospital Universitari Son Espases. El projecte inclou que les sessions tinguin una periodicitat mensual.

A les sessions es discuteixen dos casos clínics, un presentat per cada centre, que s'analitzen i valoren en anglès. Es tracta de pacients complexes, amb patologies de l'aparell respiratori, que ja han estat diagnosticades i tractades, amb "la intenció de potenciar la formació continuada dels professionals de staff i dels residents", explica el Dr. Joaquim Gea, cap del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar. No es descarta que la iniciativa s'ampliï a altres centres de fora de l'Estat, especialment del Regne Unit i Rússia, amb els quals ja hi ha converses en marxa.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat