Notícies

4 de desembre de 2018 - Guardons

La Dra. Enriqueta Barrera i la Dra. Anna Oliveras, Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

La Dra. Enriqueta Barrera i la Dra. Anna Oliveras, Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

Les dues professionals reben així un reconeixement a la seva tasca a l'Hospital del Mar. En aquesta edició han estat premiats 51 metges i metgesses i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona.

La Dra. Enriqueta Barrera i la Dra. Anna Oliveras són dues de les professionals que ahir van rebre el reconeixement del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) en el lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional, realitzat ahir al vespre. En total, 51 metges i metgesses i quatre equips assistencials van ser premiats amb un guardó que reconeix públicament aquells professionals que han destacat per la seva actitud professional.

La Dra. Barrera és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona. És especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor. La Dra. Oliveras és nefròloga i llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Premis_COMB

La Dra. Enriqueta Barrera durant l’acte

Premis_COMB

La Dra. Anna Oliveras durant l’acte

 

Reconeixement a les trajectòries

Aquests premis s'atorguen des de l'any 2004 i reconeixen la tasca de professionals dels àmbits de la medicina hospitalària, l'atenció primària, la salut pública i mental, l'atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l'educació mèdica i les humanitats mèdiques. Els premiats, seleccionats per un jurat constituït per metges i metgesses de reconegut prestigi, han destacat pel seu recorregut professional, l'honestedat, el compromís, l'altruisme i la integritat.

Premis_COMB

Els guanyadors dels Premis a l’Excel·lència Professional 2018

En aquesta edició, els Premis a l'Excel·lència Professional han volgut destacar la lluita contra les malalties tropicals desateses, mitjançant la recerca, posant com a exemple el pian. Per aquest motiu, el Dr. Oriol Mitjà, metge investigador del centre ISGlobal va oferir una conferència com a obertura de l'acte de lliurament dels guardons.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat