Notícies

Novembre de 2018 - Informació general

Vols conèixer els projectes que es fan realitat gràcies a la solidaritat i generositat de ciutadans/es?

Vols conèixer els projectes que es fan realitat gràcies a la solidaritat i generositat de ciutadans/es?

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

Una de les vies per canalitzar la solidaritat i generositat de la societat és a través de les donacions o aportacions a projectes de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar, que  contribueixen al benestar físic, emocional i social dels pacients i les seves famílies. Si vols conèixer quins projectes són ja una realitat entra al nou Mar@laxarxa.

Estem d’enhorabona ja que els pacients han premiat un projecte de formació impulsat pel personal d'infermeria del servei de Nefrologia, el projecte NEFROMAR ha estat guardonat com un dels Millors Projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana i, a més, el Dr. Jesús Lafuente ha estat nomenat acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

En la docència, l’Institut Bonanova de FP Sanitària i l’Ajuntament de Barcelona inicien el projecte formatiu l'"Escola de cures: tenim cura de tu" per millorar les competències professionals dels treballadors/res familiars de l'Ajuntament.

En el camp de la recerca, hem posat en marxa un dispensari virtual per atendre pacients amb apnea del son i identifiquem per primera vegada un gen vital en la recuperació després de patir un ictus.

Tot això i molt més, a la nova edició del Mar@laxarxa.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat