Notícies

27 de novembre de 2018 - Informació general

El Dr. Joaquim Gea, encarregat de revisar la formació en malalties de l’aparell respiratori dels estudiants de medicina, infermeria i fisioteràpia de les diverses facultats de l’Estat

El Dr. Joaquim Gea, encarregat de revisar la formació en malalties de l’aparell respiratori dels estudiants de medicina, infermeria i fisioteràpia de les diverses facultats de l’Estat

La Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) ha nomenat el cap del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar com a president del comitè d'estudis de grau, encarregat de revisar la formació que es fa en aquesta especialitat als estudiants de medicina, infermeria i fisioteràpia a les facultats de l'Estat.

El cap del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar, el Dr. Joaquim Gea, ha estat escollit president del comitè de formació dels graus en pneumologia, cirurgia toràcica, crítics, infermeria i fisioteràpia respiratòria de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR). El comitè vetllarà per a la correcta formació en aparell respiratori, que afecta especialment als futurs residents de pneumologia, cirurgia toràcica, medicina intensiva i rehabilitació, així com en infermeria i fisioteràpia respiratòries. El seu nomenament s'ha fet oficial aquest cap de setmana, durant la reunió d'hivern de la societat a Salamanca.

Joaquim_Gea

El Dr. Joaquim Gea

La tasca del Dr. Gea serà assegurar el nivell de "la formació que han de rebre els estudiants d'aquests graus sobre aparell respiratori per tenir les bases necessàries que els hi permetin arribar a ser bons professionals". Per aquest motiu, caldrà revisar tots els continguts docents relacionats amb l'aparell respiratori que s'ofereix en aquests estudis en l'àmbit de les universitats de l'Estat, i realitzar les recomanacions formals de la SEPAR sobre quins aspectes cal que els estudiants coneguin.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat