Notícies

26 de novembre de 2018 - Guardons

Beca per a estudis multicèntrics de l'Associació Espanyola de Cirurgians (AEC)

Beca per a estudis multicèntrics de l'Associació Espanyola de Cirurgians (AEC)

El Dr. Manuel Pera, cap de Secció de Cirurgia Gastrointestinal de l’Hospital del Mar i Coordinador del Grup de Recerca en Carcinogènesi gastroesofàgica de l'Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques IMIM, ha aconseguit una de les tres beques concedides enguany per l'AEC per al desenvolupament d'estudis multicèntrics en l'àmbit de la cirurgia. El projecte avaluarà l'impacte de la fragilitat sobre els resultats de la cirurgia amb pretensió curativa del càncer gàstric en pacients de 70 anys o més.

Aquest estudi és una proposta que s'origina dins del Projecte EURECCA de Càncer esofagogàstric a Espanya, que coordina el Dr. Manuel Pera des de l'Hospital de Mar i en el qual participaran la majoria dels 28 hospitals públics que realitzen aquesta cirurgia en les quatre comunitats autònomes (Catalunya, Navarra, País Basc i la Rioja) que formen part en l'actualitat del projecte.


Cal destacar, també, la participació en aquest estudi de la Dra. Maria Pi-Figueras del Servei de Geriatria i de la Dra. Marta Román del Servei d'Epidemiologia, així com de Marta Gimeno, Data Manager del Projecte EURECCA a Espanya.

 

 

 

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat