Notícies

Octubre de 2018 - Informació general

Sabies que l'Hospital del Mar compta amb el Registre de Tumors més antic de Catalunya?

Sabies que l'Hospital del Mar compta amb el Registre de Tumors més antic de Catalunya?

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El Registre de Tumors de l'Hospital del Mar compleix, aquest 2018, 40 anys d'història. Aquest fet el converteix en el més antic de Catalunya que ofereix una sèrie ininterrompuda de dades, amb més de 50.000 casos registrats en les seves quatre dècades de funcionament. Si vols conèixer com és d’important disposar del Registre a l'hora de gestionar i prendre decisions en el si de les unitats funcionals de càncer, no et pots perdre el Mar@laxarxa.

T’informem d’un nou programa de voluntariat que ofereix acompanyament emocional als pacients i les famílies de la Unitat de Medicina Intensiva i de la possibilitat que disposen els alumnes de l’Institut Bonanova de poder fer simulacions molt reals de tractaments radioteràpics.

A més, estem d’enhorabona perquè Lara Pijuan ha estat reconeguda com una de les patòlogues més influents del món, també hem estat guardonats amb els premis TOP 20 en l’àrea d’atenció a la dona i en la gestió del PSMAR i hem començat amb èxit de públic el cicle “Perdent la por al càncer”.

Tot això i molt més, en la nova edició del Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat