Notícies

31 d'octubre de 2018 - Informació general

Comunicat de l'Hospital del Mar

Comunicat de l'Hospital del Mar

Incident vidriera 4a planta

La passada matinada, a les 5,30 h els forts cops de vent registrats al litoral de Barcelona han provocat danys a una de les vidrieres de la 4a planta d'hospitalització de l'Hospital del Mar, sense que cap persona hagi resultat ferida. 

Les vibracions provocades pel vent (recordem que el Servei Meteorològic de Catalunya ha publicat per avui un avís per vent) han afectat l'estructura de sustentació del vidre i han provocat que cedís una petita part, facilitant l'entrada d'una bossa d'aire que ha danyat la resta de l'estructura.

En el moment que s'han detectat els desperfectes s'ha procedit a avisar els Bombers de Barcelona, que s'han personat a l'Hospital a les 5,45 h. Després d'avaluar la situació amb el personal de Serveis Generals i Infraestructures de l'Hospital del Mar, s'ha optat per retirar tot el vidre i l'estructura que la sustenta. S'han pres les mesures de precaució pertinents per aïllar la zona afectada i realitzar la reparació de l'afectació. S'ha procedit a tancar la sala annexa a la vidriera per evitar l'accés al públic i a realitzar un tancament provisional de la façana en el punt on s'han produït l'incident.

El personal de Serveis Generals i Infraestructures de l'Hospital ha procedit a realitzar una revisió de totes les vidrieres de les plantes d'hospitalització.

El funcionament de la unitat d'hospitalització no ha experimentat cap alteració i està en ple rendiment.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat