Notícies

24 d'octubre - Guardons

Els premis TOP 20 reconeixen el Servei de Ginecologia i Obstetrícia i la gestió de l’Hospital del Mar

Els premis TOP 20 reconeixen el Servei de Ginecologia i Obstetrícia i la gestió de l’Hospital del Mar

Aquests guardons, que arriben a la seva 19 edició, reconeixen la tasca dels centres que han obtingut els millors resultats en el procés d'avaluació. Se n'han presentat 140, dels quals, 68 han estat finalistes i 39 premiats.

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital del Mar ha rebut un dels premis TOP 20-2018 a l'àrea clínica de la Dona. El lliurament del premi ha tingut lloc aquest matí a Madrid, al saló d'actes del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid. El centre també ha rebut una distinció per la seva gestió global.

TOP_20_2018

El Dr. Antoni Payà, cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, i Francesc Cots, Director de Control de Gestió

Aquesta 19 edició dels premis TOP 20 ha repartit 63 guardons, que s'atorguen identificant patrons de bones pràctiques i avaluant la tasca de cada centre candidat. S'han valorat 35 processos clínics a 7 àrees clíniques (cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries i dona). També s'ha premiat els centres que destaquen en el tractament del pacient crític i, com a novetat, l'hospitalització domiciliària. A la vegada, s'atorguen 26 reconeixements globals als hospitals amb millor equilibri de resultats a tota la seva activitat.

TOP_20_2018

 

Els premis TOP 20

Els guardons els atorga IASIST, del grup IQVIA. Es tracta d'un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. El seu objectiu és oferir al sector sanitari les millors pràctiques i experiències per millorar els seus resultats, basant-se en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat