Notícies

24 d'octubre de 2018 - Guardons

El COIB beca dos projectes de recerca liderats per infermeres i infermers de l’Hospital del Mar

El COIB beca dos projectes de recerca liderats per infermeres i infermers de l’Hospital del Mar

Dos projectes presentats per professionals del centre estan entre els 9 seleccionats, que es repartiran 40.000 euros. En total, se'n van presentar 45.

La Fundació Infermeria i Societat, entitat vinculada al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, ha seleccionat dos projectes liderats per professionals de l'Hospital del Mar entre els 9 que es repartiran els 40.000 euros amb què està dotat el programa d'Ajudes a la Recerca Infermera 2018. Les iniciatives seleccionades ho han estat en coincidir amb les línies prioritàries de recerca i per les característiques de l'equip investigador proposat.

Beca_COIB_Isidro_Alcala

Isidro Alcalá

Beca_COIB_Silvia_Esteban

Silvia Esteban

Els dos projectes presentats per professionals d'infermeria de l'Hospital del Mar abordaran diferents aspectes de la feina de les infermeres i infermers. El primer, Validació a nivell nacional de l'Escala de Satisfacció amb les Cures Infermeres des de la perspectiva del Pacient Crític, el liderarà com a investigador principal Isidro Alcalá Jiménez, infermer de la Unitat de Cures Intensives. En el cas del segon, Impacte de la implantació de Guies de Bona Pràctica en les creences-actituds i conducta davant la pràctica basada en l'evidència i en la percepció de l'entorn laboral de les infermeres, la investigadora principal serà Sílvia Esteban Sepúlveda, infermera de la Unitat de Neonatologia i del Servei de Metodologia, Qualitat i Recerca en Cures Infermeres.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat