Notícies

16 d'octubre de 2018 - Informació general

Propostes de Treballs Finals i de pràctiques dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) de la UOC

Propostes de Treballs Finals i de pràctiques dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) de la UOC

Arran de la col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), es permet presentar i co-dirigir propostes tant de Treballs Finals dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) com pràctiques curriculars dels mateixos estudis. Tant els Treballs Finals com les pràctiques, es poden realitzar o en el primer quadrimestre del curs 2018-2019 (de setembre a gener) o en el segon ( de febrer a juny). Ambdues opcions tenen una duració de 4 mesos, però existeix la possibilitat d'oferir fer el Treball Final i les pràctiques del mateix projecte de forma consecutiva i així poder allargar fins a 8 mesos el desenvolupament d´aquest projecte. Actualment està oberta la sol·licitud per a oferir treballs finals o pràctiques de cara al segon quadrimestre (de febrer a juny). 

Aquests projectes poden centrar-se en el disseny, desenvolupament o, fins i tot, tenir una vessant més de recerca. A continuació teniu un enllaç al portfoli dels EIMT de la UOC amb les titulacions que ofereixen per veure on poden encaixar les vostres propostes de treball: 
http://estudios.uoc.edu/es/informatica-multimedia-telecomunicacion

Aquells de vosaltres que tingueu una proposta i el temps per a dedicar al estudiants (dedicació virtual, presencial o semi presencial), ens hauríeu de fer arribat abans del 26 d´octubre a innovacio@parcdesalutmar.cat un document Word que inclogui:
· Títol (una línia)
· Tasques a desenvolupar per l'estudiant (una línia) 
· Competències genèriques, requisits de l´estudiant, objectiu, activitats a desenvolupar (500 paraules) 
· Contacte (una línia) 

La descripció ha d'explicar la necessitat o problema que vol resoldre el projecte, objectius, producte/s que es generaran amb el treball/projecte, dades/recursos amb que conteu i perfil d'estudiant que creieu que es necessitarà per fer aquell treball (p.ex. programador d'apps, dissenyador, etc.). La UOC determinarà si les propostes encaixen en les seves línies i els oferirà als seus estudiants. Si podeu indicar l'àrea o àrees on creieu que la vostra proposta és més adient, molt millor.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat