Notícies

9 d'octubre de 2018 - Art-Usuari

Sky is the limit

Sky is the limit

La pintora d'origen francès Delphine Bournique torna a exposar la seva obra al passadís central de l'Hospital.

El cel és el límit, Sky is the limit. Aquesta és l'única limitació que s'ha fixat Delphine Bournique a les obres que exposa a l'Hospital del Mar. La pintora francesa torna a col·laborar amb el centre dins la iniciativa Art Usuari amb aquesta exposició, que es podrà veure fins a final del mes d'octubre.

Exposicio_Bouniquet

La visió zenital dels paisatges, els núvols, a vista de dron, d'ocell o d'avió, és el que més crida l'atenció dels quadres, alguns de gran format i altres, per contra, molt petits, que omplen el passadís central de l'Hospital. A la vegada, la sèrie Made men and women, representa la seva visió de la cultura maker, amb una pinzellada que, segons Bournique, recorda "els retrats de George de La Tour, el qual representava els seus personatges en ambients de foscor, en els quals, la llum d'una espelma dibuixava els seus perfils i els hi donava vida"

Exposicio_Bouniquet

 

Delphine Bournique

Aquesta artista, d'origen francès i veïna de Ciutat Vella, té una estreta vinculació amb l'Hospital del Mar, on van néixer els seus fills. Sky is the limit és la seva segona participació en la iniciativa Art Usuari.

Nascuda a París, va iniciar la seva trajectòria artística a l'escola del Louvre i a la Universitat de Belles Arts Saint Charles. Formada també a Perth, Austràlia, des de l'any 1997 és membre de la Casa de Velázquez, a Madrid. Exposa la seva obra a Londres, Colònia, Madrid, Amsterdam, Brive, Casablanca, Nantes i Barcelona, on viu i treballa.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat