Notícies

Juliol de 2018 - Informació general

Al Mar@laxarxa, la Recerca al servei del pacient

Al Mar@laxarxa, la Recerca al servei del pacient

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El Parc de Salut Mar sempre ha apostat per la recerca, i la proximitat de l'Hospital del Mar i l'IMIM permet desenvolupar un model d'investigació centrada a obtenir resultats per als pacients. Més de 54 grups de recerca dividits en 5 programes (Informàtica Biomèdica, Càncer, Epidemiologia i Salut Pública, Processos Inflamatoris i Cardiovasculars i Neurociències) que tenen en marxa més de 200 projectes de recerca. En la nova edició del newsletter, t’expliquem perquè ens hem convertit en una institució capdavantera en conjugar assistència i recerca.

A més, us presentem com hem utilitzat amb èxit l’estimulació cerebral profunda per tractar pacients amb anorèxia nerviosa, que hem posat en marxa l’hort terapèutic per a persones ingressades a l’àrea de Psiquiatria del Centre Fòrum, les IV Jornades ESIMar de difusió de la recerca i innovació, la posada en marxa de la Unitat Funcional d'Immunodeficiències Primàries (IDP) i els relleus en les direccions de l’Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària i de Serveis de Suport del PSMAR.

En el camp de la recerca, t’expliquem l’estudi multicèntric que hem liderat i que ha determinat els gens que diferencien els pacients amb MPOC que associen components asmàtics.

Tot això i molt més, al nou Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat