Notícies

12 de juny de 2018 - Guardons

Premi SEPARPACIENTES per a un treball de l’Hospital del Mar

Premi SEPARPACIENTES per a un treball de l’Hospital del Mar

L'assistència hospitalària multidisciplinària als pacients amb tromboembòlia pulmonar, reconeguda al 51 congrés de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica.

El treball Experiencia inicial de un equipo multidisciplinar de respuesta a la tromboembolia pulmonar, amb participació dels serveis de Pneumologia, Cardiologia, Urgències, Diagnòstic per la Imatge, Cirurgia Vascular, Hematologia i Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar, ha guanyat el Premi SEPARPACIENTES 2018 al 51 congrés de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR), celebrat a Palma de Mallorca entre els dies 31 de maig i 3 de juny. El guardó reconeix l'assistència hospitalària que s'ofereix al centre als pacients amb aquesta patologia, premiant l'esforç en portar el coneixement a la realitat de cada dia.

Premi_SEPAR

Acte de lliurament del premi

El premi destaca el fet que es considerin prioritaris els indicadors de qualitat a l'atenció, i de valor per als pacients, més enllà de l'alt nivell científic del treball guardonat. Els signants de la comunicació són el Dr. Antonio Sancho, el Dr. Lluís Molina, el Dr. Raül Millán, la Dra. Antonia Vázquez, el Dr. Oriol Pallàs, la Dra. Meritxell Mellado, el Dr. Fernando Fernández, la Dra. Carmen Jiménez, el Dr. Joan Ramon Masclans, la Dra. Cristina Estirado, la Dra. Mariela Alvarado i el Dr. Diego Agustín Rodríguez.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat