Notícies

5 de juny de 2018 - Informació general

El PSMAR incorpora un centenar de llits nous

El PSMAR incorpora un centenar de llits nous

Es continua amb la renovació de llits als centres del PSMAR, que aquest any permet canviar els de dues unitats d'hospitalització i 6 llits més a la UCI. L'objectiu és continuar amb aquest procés de renovació.

El PSMAR ha completat la tercera fase de renovació dels llits hospitalaris amb la incorporació, el passat mes de maig, d'un centenar de noves unitats, que substituiran part de les existents. Es tracta de la tercera fase del pla de renovació de llits hospitalaris, que ja ha permès la substitució de dos de cada tres unitats dels centres que formen part de la institució.

Nous_llits

En aquesta fase s'han adquirit 103 unitats, 36 de les quals s'han destinat a l'Hospital de l'Esperança, 25 a la Unitat d'Hospitalització 90 de l'Hospital del Mar, 36 a la Unitat d'Hospitalització 60 del mateix centre i 6 a la Unitat de Cures Intensives.

 

Nous llits a l'UCI

Les noves unitats adquirides incorporen millores per garantir el confort dels pacients, com són les múltiples posicions terapèutiques accionades elèctricament, bàscula electrònica integrada, sistema de lateralització en bloc per mobilitzar el pacient i capacitat de posició de cadira cardíaca. A la vegada, es facilita la tasca dels professionals amb un bon accés al pacient i la incorporació d'un motor elèctric que facilita el trasllat. La directora d'Infermeria, Lourdes García Zaldívar, ha destacat que la inversió realitzada "suposa una gran millora per al pacient i per als professionals".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat