Notícies

Març de 2018 - Informació general

És fàcil accedir a un càrrec de responsabilitat si ets dona? Sis professionals del PSMAR ens donen la seva opinió a la nova edició del Mar a la xarxa

És fàcil accedir a un càrrec de responsabilitat si ets dona? Sis professionals del PSMAR ens donen la seva opinió a la nova edició del Mar a la xarxa

No és cap secret que el sector sanitari és un dels més feminitzats de la nostra societat. La presència de la dona sempre hi ha estat destacada, però, com passa a altres àmbits, les dones han hagut de lluitar molt per aconseguir accedir als llocs de responsabilitat. Aquest mes, en el nostre Mar a la Xarxa entrevistem a sis professionals del PSMAR que expliquen com ho han aconseguit i com valoren la situació actual.

A més, et convidem a veure l’exposició Trasplantando Sonrisas que va acollir l’Hospital del Mar després del rècord de trasplantaments del 2017 i a l’Hospital del l’Esperança la de “Veïnes, ciutadanes”, un homenatge a dones lluitadores vinculades a moviments veïnals. Tampoc et pots perdre els vídeos de presentació de l’Escola Superior d’Infermeria del Mar i de l’Institut Bonanova de FP Sanitària que van estar presents un any més al Saló de l’Ensenyament.

En l’àrea de la recerca, posem en marxa el primer protocol de l'Estat per garantir el trasplantament renal sense transfusió de sang a Testimonis de Jehovà, t’informen d’un assaig clínic per millorar la funció cognitiva de nens i nenes amb síndrome de Down i de com utilitzem la impressió 3D en radioteràpia per tractar el càncer de pell.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat