Notícies

Del 2 al 30 de novembre de 2016 - Art-Usuari

“Weird Animals” d'Alessandro Vicenzi

“Weird Animals” d'Alessandro Vicenzi

Weird Animals” és el reportatge fotogràfic que Alessandro Vicenzi va fer a L’Animalada, un exemple de creativitat i pensament saludable de la companyia Katakrak. L’Animalada són una sèrie d’animals que volen transmetre tres conceptes diferents. D’una banda, la convicció de la necessitat de disminuir els residus, del reciclatge dels materials i de la recuperació d’objectes i aparells. De l’altra, la passió pel joc i per tot allò que succeeix quan l’introduim en l’espai públic. I també, la necessitat de crear i buscar correspondències estètiques entre l’objecte recuperat o trobat i els animals.

 

El reportatge té vàries lectures, però aquella que més satisfà l’Alessandro, i que alhora conté un to poètic, és que a través d’aquest treball s’ha donat  una nova utilitat i forma a diferents objectes rebutjats; una nova forma que, metafòricament, els retorna al primer nivel de tot el que existeix: el món natural.

A través d’imatges suggerents i un pèl surrealistes, i d’una manera poc usual i impactant, “Weird Animals” tracta de la importància del reciclatge i busca provocar una reflexió sobre una qüestió que afecta a tothom, la gestió dels residus i la situació del medi ambient.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat