Notícies

11 d'abril de 2016 - Informació general

Els donants de la Marató de TV3 visiten l'IMIM i l'Hospital del Mar

Els donants de la Marató de TV3 visiten l'IMIM i l'Hospital del Mar

El passat dijous 7 d’abril vam rebre la primera de les dues visites que la Fundació la Marató de TV3 ha sol·licitat a l'IMIM amb l'objectiu de donar a conèixer alguns dels projectes impulsats per la Marató al nostre centre. En aquest cas, es va escollir un projecte de recerca en càncer de pulmó que coordina la Dra. Beatriz Bellosillo i que va ser finançat mitjançant la convocatòria del 2012. 

Durant la visita, els donants van poder conèixer de primera mà quin és l'estat actual del projecte i van poder visitar el servei de Patologia de l'Hospital del Mar i els laboratoris de l'IMIM, els dos llocs on es porta a terme aquesta recerca. A més, van poder escoltar i interactuar amb la patòloga Lara Pijuan, l'oncòleg Álvaro Taus, amb els biòlegs Sergi Clavé i Marta Bódalo, i amb la coordinadora del projecte, Beatriz Bellosillo. La visita va ser molt ben valorada pels assistents, en especial, les explicacions rebudes pels investigadors.

Amb aquesta iniciativa, que la Fundació la Marató anomena "Visita la recerca de La Marató", es pretén acostar a tothom qui ho vulgui els avenços promoguts per la solidaritat d'un projecte que, des del 1992, ha recaptat 150 milions d'euros i impulsat 723 projectes d'investigació sobre un ampli conjunt de malalties greus i cròniques.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat