Notícies

29 de gener de 2016 - Informació general

Un projecte de l'IMIM liderat pel Dr. Joan Albanell obté un ajut FIPSE per incentivar la innovació en salut

Un projecte de l'IMIM liderat pel Dr. Joan Albanell obté un ajut FIPSE per incentivar la innovació en salut

El projecte "Valorización de investigación en medicina de precisión en Oncología Clínica", liderat pel Dr. Joan Albanell, cap de servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar i director del Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM, ha obtingut un dels ajuts 2015 destinats al finançament d'estudis de viabilitat de la innovació en salut.

A la convocatòria 2015 de la Fundación para la Innovación y Prospectiva en Salud en España (FIPSE) es van presentar 98 projectes dels que 69 van aconseguir la qualificació d'aptes. L'ajut s'ha concedit finalment als 19 projectes de recerca millor qualificats, dels quals només 3 són a centres catalans.

Amb aquesta convocatòria, la FIPSE ha decidit focalitzar-se en la innovació i la translació de projectes des de l'àmbit sanitari al mercat i als pacients. Amb aquest propòsit, va dissenyar aquest programa d'impuls a la innovació en salut com a instrument de suport i acompanyament continuat que facilita l'estructuració de projectes d'investigació i/o assistencials, amb l'objectiu que tinguin més potencial per ser transferits i puguin convertir-se en solucions eficients i innovadores que millorin la qualitat de vida dels ciutadans i dels serveis sanitaris.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat