Notícies

Desembre de 2015 - Informació general

El servei d'Anatomia Patològica formarà als millors especialistes en Hematopatologia d'Europa a partir de 2016. Si vols saber més sobre aquest nou projecte docent, no et perdis el Mar@laxarxa!

El servei d'Anatomia Patològica formarà als millors especialistes en Hematopatologia d'Europa a partir de 2016. Si vols saber més sobre aquest nou projecte docent, no et perdis el Mar@laxarxa!

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital del Mar ha estat recentment acreditat com a centre de referència per a la docència en Hematopatologia per la Societat Europea de Patologia (ESP). Serà, des d'ara, un dels dos centres on professionals de tota Europa i de tot el món podran acudir a formar-se en aquesta especialitat becats amb la prestigiosa Beca Giordano. Els doctors Josep Lloreta i Lluís Colomo, referents al centre pel que fa a aquesta acreditació, ens expliquen tot el que això suposa en el nou número del Mar@laxarxa.

A més, en aquesta nova edició del butlletí coneixeràs com es celebra el Nadal als centres del PSMAR i et mostrarem algunes de les iniciatives que s'han fet per recaptar fons per a projectes de recerca i socials de l'Hospital del Mar: des d'un torneig de golf en favor de la recerca en artrosi, a una sortida de Pares Noel en pàdel surf per renovar una àrea lúdica per als nens i nenes ingressats, fins a una travessa creuant l'Estret de Gibraltar per millorar les capacitats intel·lectuals de les persones amb síndrome de Down. També sabràs com l'Hospital del Mar i l'IMIM han participat a La Marató de TV3 i t'informarem de nous biomarcadors que permeten detectar la insuficiència renal crònica quan encara no presenta símptomes i dels avantatges de l'ús de la telemedicina en els pacients amb insuficiència cardíaca.

Tot això i molt més ho trobaràs al Mar@laxarxa. Entra i participa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat