Notícies

3 de desembre de 2015 - Informació general

Acte d’entrega de la recaptació de la campanya “Apropant distàncies, apropant capacitats”

Acte d’entrega de la recaptació de la campanya “Apropant distàncies, apropant capacitats”

L'estiu passat els nedadors Carles Cés, Fer Espina i David Presas es van proposar el repte de creuar nedant, d'anada i tornada, l'estret de Gibraltar per recollir diners per a un projecte que porten a terme el grup de recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'IMIM i el grup de recerca en Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del CRG. Aquesta acció de micromecenatge, liderada des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, buscava recaptar diners per al desenvolupament d'un videojoc que millori les capacitats intel·lectuals de les persones amb síndrome de Down.

Dimarts 1 de desembre, i coincidint amb la celebració del #GivingTuesday, dos dels nedadors acompanyats per Jordi Carbonell, president de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, i Maribel Pérez, la seva directora, van fer entrega del xec per l'import recollit.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones i que ha arribat per primera vegada a Catalunya. L'objectiu era dedicar un dia a tot el món a celebrar l'acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l'any.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat