Notícies

30 de novembre de 2015 - Informació general

Alumnes de Primària desenvoluparan un projecte de recerca amb l'IMIM. Si vols conèixer més sobre aquesta iniciativa tan engrescadora, no et perdis el MAR@laxarxa!

Alumnes de Primària desenvoluparan un projecte de recerca amb l'IMIM. Si vols conèixer més sobre aquesta iniciativa tan engrescadora, no et perdis el MAR@laxarxa!

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El grup de recerca en Epidemiologia i Genètica Cardiovascular de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) participa en la tercera edició d’Investiga amb Recercaixa!, un programa de l’Obra Social La Caixa i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) en el qual participen prop de 1.000 estudiants de 10 a 12 anys. Promoure la salut i promoure vocacions són els dos objectius principals d’aquest programa a través del disseny i l’execució d’un projecte de recerca a l’escola. Si vols saber més sobre aquesta iniciativa, no et perdis el nou número del Mar@laxarxa! A més, en aquesta nova edició del butlletí coneixeràs quins són els projectes de l’Hospital del Mar i de IMIM que financia La Marató 2014, el guardonat com a “Millors Idees de la Sanitat” per Diario Médico i el que ha rebut la menció honorífica del Premi Argó de la UAB realitzat per una estudiant de l’Institut Bonanova de FP Sanitària.

També t’animem a què col·laboris i ens ajudis a difondre la iniciativa dels Amics de l’Hospital del Mar per al #GivingTuesday i a donar suport a la campanya de recollida d’aliments de l’Escola Superior d’Infermeria del Mar.

Tot això i molt més ho trobaràs al Mar@laxarxa. Entra i participa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat