Notícies

De l'1 al 31 de maig de 2014 - Art-Usuari

"El món de Malvin", exposició de Mònica Pujadas

Espai exposicions cafeteria i hall de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança

De l'1 al 31 de maig de 2014, a la cafeteria i al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança, trobareu l'exposició "El món de Malvin" de Mònica Pujadas. Es tracta d'una exposició de quadres infantils pintats a mà, amb pintura acrílica sobre tela de lli. L'artista ofereix la possibilitat de poder demanar un quadre personalitzat.

"Em dic Mònica, estic casada i sóc mare de dos nens preciosos que han sigut sempre la meva inspiració a l’hora de fer qualsevol manualitat. Un món sense límit d’imaginació que em serveix com a vàlvula d’escapament a aquest estrés diari al que estem sotmesos tots en aquesta gran ciutat.

Sempre m’han agradat molt les coses fetes a mà, tant sigui pintant, dibuixant o cosint punt de creu. No hi ha res que m’agradi més que anar de compres a merceries, papereries, botigues de decoració, etc... on passaria hores mirant la infinitat de cosetes que es poden arribar a fer.

Fa cosa de 5 anys passejava amb la meva mare mirant botigues buscant alguna cosa especial per decorar la recent pintada habitació dels meus fills, no ens acabàvem de decidir fins que la meva mare em va dir que no trobaríem res mes especial que alguna cosa feta per mi, seria un record per sempre, em semblava una bona idea, però...què? 

Després d’uns dies donant-li voltes, vaig decidir intentar fer-los uns quadres que reflectissin com són ells, una nena amb floretes per la Inés i un nen amb patinet per l’Álvaro, així va començar tot.... M’encanta, no hi ha res més relaxant que arribar a casa a les nits i asseure’m en el meu despatx (com diuen els nens), Síííí el meu despatx! us ho he d’explicar perquè per mi és molt especial: un dissabte que havia de treballar fins tard, el meu marit va agafar els nens i van anar de compres, havien de muntar-li un despatx a la mama que es tornava boja cada dia traient les pintures i tots els trastos a la taula del menjador per tornar-ho a guardar tot al cap d’una estona, així que aquella nit quan vaig arribar tenia el meu raconet, una taula enorme amb totes les meves pintures, pinzells, teles, cavallet, una cadira còmode..... no tenia preu, tenia el meu espai! 

Així va començar tot, mica en mica he anat ampliant els models fins el dia d’avui, que m’han donat l’oportunitat aquí a l’Hospital de l’Esperança de poder-los compartir amb tots vosaltres. 

Bé, ja sabeu una miqueta més de mi, és moment de que conegueu un dels meus treballs preferits, quadres infantils pintats a mà amb pintura acrílica sobre tela de lli, espero que us agradin o que com a mínim us facin passar una bona estona mirant-los."

Malvin

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat