Notícies

22 d'agost de 2023 - Informació general

Afectacions per la celebració de la Vuelta a España a Barcelona

Afectacions per la celebració de la Vuelta a España a Barcelona

La sortida de la primera etapa tindrà lloc aquest dissabte 26 d'agost a la platja del Somorrostro. Malgrat això, es garantirà l'accés dels vehicles d'emergències. Es recomana als visitants fer servir el metro per arribar fins a l'Hospital del Mar.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha establert una sèrie de recorreguts per facilitar la connectivitat a la ciutat durant la celebració de la primera etapa de la Vuelta Ciclista a España, aquest dissabte 26 d'agost. La prova, una etapa cronometrada per equips, té la seva sortida a la platja del Somorrostro i recorre, en part, el carrer de la Marina.

Malgrat això, el dispositiu establert garantirà l'accés a l'Hospital del Mar dels vehicles d'emergència. En el cas dels visitants al centre, es recomana fer servir la xarxa de metro o desplaçar-se a peu. 

Durant tot el dia, en cas d'accedir al centre en vehicle privat, es recomana fer servir la Ronda Litoral, ja que l'accés per superfície estarà tallat a la zona de la Plaça dels Voluntaris. Els vehicles procedents de direcció Llobregat, hauran de   fer servir la sortida 21 i dirigir-se al seu lloc d'aparcament. 

Els vehicles procedents de direcció Besòs, hauran de fer servir la sortida 22 i seguir les indicacions del dispositiu per accedir als seus llocs d'aparcament. 

En cas d'aparcar a l'aparcament de l'edifici PRBB, caldrà acreditar-se, ja que l'accés estarà tallat. 

Més informació https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/afectacions-de-mobilitat-la-vuelta-23

Afectacions_La_Vuelta

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat