Notícies

5 de juliol de 2023 - Informació general

La cirurgia maxil·lofacial amb tècniques de planificació virtual es consolida a l’Hospital del Mar

La cirurgia maxil·lofacial amb tècniques de planificació virtual es consolida a l’Hospital del Mar

El Servei de Cirurgia Maxil·lofacial fa dos anys que fa servir eines de cirurgia virtual guiada i de precisió per millorar l'abordatge en determinades cirurgies. D'aquesta manera es pot reduir el temps de duració de la cirurgia i millors resultats en rehabilitació funcional.

L'aplicació de noves tècniques de planificació virtual i instrumentació per guiar la cirurgia de precisió en cirurgia maxil·lofacial facilita la reducció de riscos i millora la precisió de les intervencions. Per aquest motiu, el Servei de Cirurgia Maxil·lofacial ja fa dos anys que ha incorporat aquestes eines, com a suport en un tipus d'abordatge d'alta complexitat per l'anatomia i el camp de visió limitat de la cavitat oral.

Planificació_Cirurgia_Maxil·lofacial

Exemple de planificació

Aquesta aproximació és útil en traumatologia facial, deformitats dento facials i cirurgia oncològica. La planificació virtual, així com la cirurgia guiada, faciliten una precisió quirúrgica més gran, així com una reducció del temps d'intervenció. A la vegada, es milloren els resultats en la rehabilitació funcional. De mitjana, es fan servir en una quinzena de pacients intervinguts a l'Hospital del Mar.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat