Notícies

27 de juny de 2023 - Informació general

Premi per a un treball sobre l’osteotomia supramaleolar del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Premi per a un treball sobre l’osteotomia supramaleolar del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Ha estat al 43 congrés de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía del Pie y Tobillo, celebrat a Burgos del 8 al 10 de juny

La Unitat de Peu i Turmell del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia ha obtingut el premi a la millor comunicació al 43 congrés de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía del Pie y Tobillo (SEMCPT). El guardó ha estat per al treball 'Osteotomías Supramaleolares de tibia como cirugía de preservación articular en el tobillo: nuestra experiencia en una serie de casos', signat per Albert Fontanellas, Jan Martínez, Carlo Gamba, Gemma González i Albert Ginés.

Carlo_Gamba_Albert_Fontanellas_Albert_Ginés_Gemma_González

D’esquerra a dreta, Carlo Gamba, Albert Fontanellas, Albert Ginés i Gemma González

L'estudi recull l'experiència dels professionals de la unitat en aquest tipus d'abordatge de l'artrosi de turmell. A través dels resultats clínics i radiològics en divuit pacients, conclouen que la correcció de la deformitat en casos d'artrosi lleu-moderada, permet allargar la vida de l'articulació i endarrereix el moment de portar a terme una cirurgia de recanvi articular o la seva fixació. Aquest treball és resultat de la línia de recerca que segueix des de fa anys l'equip de la Unitat de Peu i Turmell, liderada pel Dr. Albert Ginés.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat