Notícies

19 de juny de 2023 - Informació general

Hem guanyat els BCN Salut Games!

Hem guanyat els BCN Salut Games!

Per primera vegada a la història d'aquests 'Jocs Olímpics' dels professionals sanitaris, l'Hospital del Mar es proclama vencedor. Han destacat les victòries en pàdel, running femení i Humor Amarillo.

Els professionals de l'Hospital del Mar han estat els dominadors absoluts de la sisena edició dels BCN Salut Games, els 'Jocs Olímpics' dels centres sanitaris amb vocació solidària. Una edició molt competida, amb tretze proves, algunes de noves com la d'Humor Amarillo, i a la qual han obtingut victòries en tres disciplines.

Així, la parella de pàdel formada per Marc Arrufat i Marc Martínez van assolir la victòria en el seu grup, mentre que Bàrbara Vallejos va guanyar la cursa femenina. També van aconseguir el primer lloc els integrants de l'equip Farmacolocos, integrat per Mikel Antonio Papagna, Sergio Pineda, Arnau Orrit, Óscar Fando i Julia Miedes, en aquest cas a la prova d'Humor Amarillo.

BCN_Salut_Games_2023

Marc Arrufat i Marc Martínez a la competició de pàdel

BCN_Salut_Games_2023

L’equip de running de l’Hospital del Mar

BCN_Salut_Games_2023

Els guanyadors a Humor Amarillo

A la vegada cal destacar la segona posició assolida en running i en bàsquet 3x3. També va pujar al podi un dels equips de la Gimcana Urbana i una de les parelles de pàdel. Altres posicions destacades són les obtingudes per l'equip Reines del Mar a la prova d'Escape Room, que van acabar en quarta posició, i les cinquenes places en bitlles i vòlei de platja 4x4. Amb aquests resultats, l'Hospital del Mar també va assolir el títol de Centre Rei del Pàdel.

La recaptació aconseguida pels esportistes de l'Hospital del Mar es destinarà a projectes solidaris a través de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

Us convidem a participar en l'edició 2024 dels BCN Salut Games. Caldrà defensar la corona!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat