Notícies

12 d'abril de 2023 - Informació general

Ana Maria Luque presidirà l’Associació Catalana d’Infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

Ana Maria Luque presidirà l’Associació Catalana d’Infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

El seu nomenament es va produir el passat 21 de febrer, en el marc de la Junta Extraordinària de l'ACIAR-TD.

La infermera Ana Maria Luque, actualment a la Unitat de Prehabilitació de l'Hospital del Mar, és la nova presidenta de l'Associació Catalana d'Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (ACIAR-TD). El nomenament d'Ana Maria Luque, que forma part de l'entitat des de l'any 2020, es va fer efectiu a la junta extraordinària de l'entitat, celebrada el 21 de febrer passat amb l'objectiu de renovar els membres de la seva junta.

Ana_Maria_Luque

Ana Maria Luque

Els seus objectius com a nova presidenta són "visibilitzar la figura de la infermera d'anestèsia, tant entre la població com entre els professionals". A la vegada, vol aconseguir que "es doni la importància merescuda al rol que desenvolupem, contribuint a la seguretat del pacient, garantint la qualitat assistencial i millorant la seva qualitat de vida a les diferents àrees de la nostra pràctica clínica".

El treball de l'ACIAR-TD passa per ser un nexe d'unió entre els i les professionals infermeres d'anestèsia catalanes, promoure una formació específica i acurada i formalitzar documents que ajudin a la pràctica diària. També promoure la creació d'una especialitat infermera d'anestèsia, com ja passa a altres països europeus.

La nova presidenta de l'entitat, Ana Maria Luque treballa des de l'any 2005 a l'Hospital del Mar, actualment a la Unitat de Prehabilitació, on ha col·laborat en el projecte de consolidació i millora de la seva organització i funcionament. Ha cursat el Màster en Infermeria Aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar, escola on exerceix com a professora, tutora acadèmica d'alumnes de Pràcticum Avançat i tutora clínica dels alumnes del Màster en Infermeria aplicada a l'Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat