Notícies

11 d'abril de 2023 - Informació general

Visites guiades al Centre Assistencial Dr. Emili Mira per lluitar contra l’estigma a la salut mental

Visites guiades al Centre Assistencial Dr. Emili Mira per lluitar contra l’estigma a la salut mental

Més de 100 alumnes de centres educatius de Santa Coloma de Gramenet han visitat el recinte de Torribera per conèixer de primera mà la tasca que s'hi fa i trencar prejudicis sobre els trastorns mentals.

La Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet té entre els seus objectius la sensibilització i la lluita contra l'estigma vinculat als trastorns mentals. En aquest sentit, una de les accions que s'han posat en marxa són visites guiades d'alumnes de centres escolars del municipi al Centre Assistencial Dr. Emili Mira (CAEM), on, de la mà de professionals del centre i de membres de l'associació Ammame, poden conèixer l'activitat que s'hi fa i trencar marcs mentals associats a aquestes patologies.

Visita_escoles_CAEM

Visita_escoles_CAEM

Fins ara, més de cent joves de l'IES La Bastida, l'Escola Fuster i l'Institut Puig Castellar han participat en la iniciativa 'Conèixer el recinte Torribera'. Es tracta d'una visita de dues hores de duració amb una xerrada participativa sobre les problemàtiques associades a la salut mental.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat