Notícies

5 d'abril de 2023 - Informació general

L’abordatge que fa el Servei de Salut Laboral dels professionals amb COVID persistent, rep el Premi Manel Baselga de l’Associació Catalana de Salut Laboral

L’abordatge que fa el Servei de Salut Laboral dels professionals amb COVID persistent, rep el Premi Manel Baselga de l’Associació Catalana de Salut Laboral

El jurat, format per acadèmics de diferents universitats, investigadors i professionals de la salut laboral, ha premiat el projecte de l'Hospital del Mar pel seu contingut innovador i de recerca en l'àmbit de la salut laboral.

L'Associació Catalana de Salut Laboral, dins de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, ha lliurat, aquest passat 30 de març, el Premi Manel Baselga al millor projecte d'innovació i recerca en salut laboral al projecte de l'Hospital del Mar, 'COVID persistent en sanitaris: abordatge integral des del Servei de Salut Laboral'. L'acte de lliurament ha tingut lloc durant la celebració del sopar de la Nit de Salut Laboral, organitzada per aquesta societat científica.

Servei_Salut_Laboral

Professionals del Servei de Salut Laboral amb el premi

La iniciativa del Servei de Salut Laboral busca donar suport als professionals afectats per COVID persistent. Compta amb diferents eixos d'actuació, com són la rehabilitació física, emocional i laboral. S'ofereix així un abordatge integral que combina accions grupals i individuals, amb intervencions de prevenció primària, secundària i terciària. El projecte s'integra ara dins un estudi multicèntric més ampli liderat des del Centre d'Investigació en Salut Laboral (CiSAL) de la Universitat Pompeu Fabra, que avaluarà l'impacte d'aquesta patologia en professionals de l'àmbit sanitari.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat