Agenda

17 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

XXI Reunió del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic

Organitzada pel Bloc quirúrgica del PSMAR

El Bloc quirúrgic del Parc de Salut MAR organitza la XXI Reunió del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic, que se celebrarà el dia 17 de maig a les 9.00 hores a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar. La trobada busca compartir coneixements i experiències entre els diferents hospitals que integren el Club tot promovent un espai de debat i de reflexió, i de millora professional. Enguany, referiran i exposaran aspectes relacionats amb la gestió dels blocs quirúrgics, i de les seves interrelacions amb els serveis administratius, logístics i de gestió, de les respectives institucions participants, amb la finalitat de superar desavinences i establir sinèrgies entre els mateixos.

 

La quota d’inscripció son 60€ 

Forma de pagament:

Mitjançant transferència bancària al compte del CBQ (ES89 2100 4491 80 0200173669) a nom de l'Associació del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic.

És imprescindible fer constar el Nom i Cognoms i l’Hospital, i enviar el comprovant de la transferència conjuntament amb el full d'inscripció adjunt a la Secretaria Tècnica cbqsecretaria@gmail.com abans del 9 de maig, data límit.

Per a més informació podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat