Agenda

17 d'octubre de 2018 - Jornades i Cursos

“Adormir-se amb un somni i aixecar-se amb un propòsit” III Jornada per a pacients amb dolor crònic

Organitzada per la Unitat del Dolor de l'Hospital del Mar i la Comissió del Dolor del Parc de Salut MAR

Sota el títol ”Dormir-se amb un somni i aixecar-se amb un propòsit”, i coincidint amb el Dia Mundial contra el Dolor, s’organitza el dimecres 17 d’octubre la III Jornada per a pacients amb dolor crònic. La finalitat de la jornada és proporcionar al pacient nous coneixements i aprenentatges que l'ajudin a ser capaç de desenvolupar un procés que l'apropi a la seva nova realitat i disminuir el dolor. Enguany parlarem sobre la relació existent entre el dolor i les alteracions del son.

El Dr. Francisco J. Segarra, metge especialista del Son, coordinador de la Clínica del Son - Dr. Estivill i codirector de la Unitat de Patologia del Son de l'Hospital Universitari General de Catalunya, impartirà la conferència magistral “Dolor i son. Buscant solucions”

Després es farà una sessió pràctica “Relaxació i dolor crònic” a càrrec de la Sra. Maika Bakaikoa, psicòloga i terapeuta sexual i de parella especialitzada en dolor crònic.

La Dra. Enriqueta Barrera, metgessa adjunta del servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l’Hospital del Mar, parlarà sobre el “Passat, present i futur de les Unitats del Dolor”

L’aforament és limitat pel que cal confirmar assistència a unitatdeldolorhmar@parcdesalutmar.cat
o trucant al 932 483 396 o 932 483 616. 

Per a més informació, podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat