Agenda

23 d'abril de 2018 - Actes

Jornada de Portes Obertes de la nova àrea de Rehabilitació del Centre Fòrum

Apropem els serveis als ciutadans

El dilluns 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, veniu a visitar la nova àrea de Reabilitació del Centre Fòrum. Posem a l’abast dels veïns i de les veïnes de Sat Martí i Ciutat Vella més de 1.000 m per oferir serveis de rehabilitació ambulatòria, i ho celebrem amb una Jornada de Portes Obertes. Hi haurà visites guiades, el taller “Aprèn a cuidar la teva esquena”, amb consells i pràctica d’exercicis físics, un aperitiu i, durant tot el matí, una paradeta amb flors i manualitats fetes pels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental del Centre Dr. Emili Mira.

El Centre Fòrum estrena la setmana del 23 d’abril les instal·lacions de la nova àrea de rehabilitació, un equipament dotat d'equips d'última generació per atendre les necessitats dels pacients, incloent-hi la tecnologia de realitat virtual que ja s'utilitza amb èxit a l'Hospital de l'Esperança. Això facilitarà tractar casos de gran discapacitat, però també patologies menys greus, des de seqüeles per patologies neurològiques com ara l'ictus a problemes a l'aparell locomotor, sigui per un trauma o intervenció quirúrgica. 

Tanmateix, s'abordaran tractaments més específics com la rehabilitació del sòl pèlvic, el tractament del limfedema i la rehabilitació cardiorespiratòria.

L'obertura d'aquesta àrea forma part de l'aposta del PSMAR per acostar els serveis als veïns i a les veïnes de Ciutat Vella i Sant Martí, concentrant els dispositius assistencials a prop de la població de referència, optimitzant els espais i adaptant les estructures i les inversions a les necessitats dels pacients.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat