Agenda

13 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

"Construint més aprenentatges, expandint més Coneixement"

Jornada inaugural de l'Update Directiu 2017 d'UCF

El 13 de febrer a les 15:30 hs a la sala Josep Marull es farà l'acte de presentació de la nova proposta de tallers per a directius i comandaments d’Unió Consorci formació (UCF) per al 2017. A l'acte hi participaran, entre altres, el Dr. Francesc Torralba i la Sra. Mercè Conangla que parlaran d'organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques, així com el Dr. Jordi Varela que moderarà una taula de reconeguts professionals debatent sobre les comissions de pràctica clínica. Les comissions de millora de la pràctica clínica són iniciatives professionals que tenen com a objectiu augmentar el valor de l'activitat assistencial, a partir del coneixement de la realitat interna de cada institució sanitària i en base a l'evidència contrastada.

El Dr. Francesc Torralba és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona (1992), doctor en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya (1997), Director de la Càtedra Ethos d'Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull i Acadèmic de Número de la Reial Acadèmia Europea de Doctors. Durant la seva trajectòria professional ha escrit un centenar de llibres que s'han traduït al francès, a l'anglès, a l'italià, a l'alemany i al romanès, entre altres llengües. Presideix diversos Comitès d'Ètica Assistencial i és Membre de la Junta Directiva d'Aldees Infantils SOS Espanya. El seu darrer llibre és Saber dir no.

La Sra. Mercè Conangla, Presidenta de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. És creadora amb Jaume Soler del model d'Ecologia Emocional i de la proposta del segell de qualitat ètica i emocional que desenvolupen conjuntament amb Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull. És psicòloga clínica i educativa, infermera i escriptora. S'ha especialitzat en gestió i educació emocional, entrenament en competències de lideratge i comunicació no verbal. Treballa com a formadora i consultora en l'àmbit docent i sanitari. Col·labora amb diverses universitats, hospitals i institucions com a conferenciant, formadora i dinamitzadora d'equips de treball. Conjuntament amb Francesc Torralba dirigeix el programa "OEE" (Organitzacions Ètiques i Emocionalment Ecològiques).

La jornada és gratuïta i el nombre de places és limitat.

Per a sol·licitar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l'adreça info@ucf.cat, indicant les següents dades: nom, càrrec, centre o organització, correu electrònic i telèfon de l'assistent. 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat