Agenda

 • 18 de març de 2016 - Jornades i Cursos

  XIX Jornada sobre el Càncer de Mama

  La XIX Jornada sobre el Càncer de Mama tindrà lloc a Barcelona el divendres 18 de març de 2016, a la sala d'actes Josep Marull de l’Hospital del Mar. Amb el títol Formació i millora de la qualitat en el programa de cribratge de mama de Catalunya, la jornada s'adreça en especial a radiòlegs, tècnics de radiologia, epidemiòlegs i clínics i coordinadors involucrats en el programes de detecció precoç.

  més informació

 • Del 27 al 29 de gener de 2016 - Jornades i Cursos

  A tour around bone and soft tissue tumors

  Del 27 al 29 de gener es realitzarà aquest curs amb l’objectiu de fer una revisió dels aspectes  més rellevants dels tumors d'os i teixits tous. El curs està dissenyat per tal que sigui molt interactiu de manera que es podran abordar temes específics a través de les mostres en microscopis. El curs està dirigit pel Dr. Francesc Alameda i la Dra. Belén LLoveras del servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital del Mar i pel Dra. Esther Oliva del Massachusetts General Hospital.

  més informació

 • 14 i 15 de gener de 2016 - Jornades i Cursos

  Chronic Urticaria, striving and building for excellence

  El 14 i 15 de gener se celebra aquesta jornada amb l’objectiu d’identificar als pacients que pateixen urticaria crònica en el Sistema de Salut, consensuar protocols d’emergència d’urticària i angioedema, establir l’enfoc mèdic a l’atenció primària i definir centres de referència i excel·lència sobre aquesta patologia. La Dra. Ana Giménez-Arnau, dermatòloga de l’Hospital del Mar, és una de les coordinadores de la jornada.

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat