Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • Del 25 al 29 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  48è Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic"

  Director Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 31 de gener i 1 de febrer de 2019 - Jornades i Cursos

  TACTICaL

  Treatment of Calcified and Complex Lesions in the era of Intra Vascular Lithotripsy

  La secció d’Hemodinàmica del servei de Cardiologia de l’Hospital del Mar organitza el 31 de gener i l’1 de febrer el curs TACTICaL Treatment of Calcified and Complex Lesions in the era of Intra Vascular Lithotripsy. TACTICaL té per objectiu proporcionar un marc dinàmic, interactiu i obert en què es presentaran les novetats tecnològiques pel que fa la modificació de les plaques de calç que obstrueixen les artèries.  

  més informació

 • 30 de gener de 2019 - Jornades i Cursos

  Haematopathology Course

  El servei d’Anatomia Patològica organitza del 30 de gener al 2 de febrer a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar l’Haematopathology Course, un curs teòric-pràctic que revisa els conceptes més rellevants de l’Hematopatologia. El curs, interactiu i que inclourà conferències, abordatge de casos i plantejament de problemes en microscopis de capçals múltiples, entre altres, serà impartit per la Dra. Belén Lloveras, cap de servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital del Mar, i la Dra. Esther Oliva, membre associat del Departament de Patologia del Massachusetts General Hospital de Boston.

  més informació

 • 25 de gener de 2019 - Jornades i Cursos

  Actualització en Asma

  Segona edició

  El 25 de gener es farà a l’aula 61.102-61.104 del Campus Universitari Mar la segona edició del curs “Actualitzación en Asma” organitzat pel servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar. El curs està adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre els pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • Del 21 al 25 de gener de 2019 - Jornades i Cursos

  LXVI Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 21 al 25 de gener de 2019 se celebra la seixanta-sisena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 2018 - 2019 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2018 - 2019

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dilluns de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2018 – 2019 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

 • 13 i 14 de desembre de 2018 - Jornades i Cursos

  XXX Jornada d'actualització en Ginecologia Oncològica

  El 13 i 14 de desembre, el servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital del Mar organitza aquesta jornada amb l’objectiu de posar al dia els coneixements en aquest camp de l’especialitat en continua evolució. Es tractaran aspectes pel que fa a la prevenció, diagnòstic, tractament quirúrgic, tractament hormonal, quimioteràpia, radioteràpia i seguiment.

  més informació

 • 30 de novembre de 2018 - Jornades i Cursos

  V Jornada d'esclerosi múltiple: infermeria i esclerosi múltiple

  El 30 de novembre a la sala Josep Marull es celebrarà la cinquena edició d’aquesta jornada que organitza la Unitat d’Esclerosi Múltiple amb la col·laboració del sindicat d’infermeria SATSE. Durant la jornada s’abordarà el paper de la infermera en el diagnóstic i seguiment del pacient amb esclerosi múltiple, l’educació sanitària i hàbits saludables i les darreres novetats sobre aquesta patologia.

  més informació

 • 27 de novembre de 2018 - Jornades i Cursos

  II Jornada sobre Immunodeficiències primàries

  Organitzat per la Unitat d'Immunodeficiències primàries

  El 27 de novembre es farà la II Jornada sobre Immunodeficiències primàries a la sala Marie Curie del PRBB. Les immunodeficiències primàries (IDP) són un grup de més de 200 malalties d'origen genètic en què hi ha una alteració́ quantitativa i/o funcional dels diferents mecanismes implicats en la resposta immunològica. Això̀ origina sobretot una predisposició́ augmentada a infeccions, però també pot manifestar-se en forma de processos autoimmunes o alguns tipus de càncer.

 • 16 de novembre de 2018 - Jornades i Cursos

  XXVI Congrés GOCO

  Grup Oncològic Català Occità

  El servei d’Oncologia Radioteràpica organitza el 16 de novembre a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar el XXVI Congrés GOCO – Grup Oncològic Català Occità, que reuneix els millors especialistes de Catalunya i Occitània.

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat