Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • Curs 2019-2020 - Jornades i Cursos

  Sessions informatives Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar de l'ESIMar

  Aquestes sessions tenen per objectiu informar, d'una banda, sobre els trets específics de l'estudi de Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, que s'oferirà en el curs 2019-2020, així com presentar les instal·lacions del Campus Universitari Mar mitjançant visites guiades a les persones que hi estiguin interessades.

  més informació

 • 9 i 10 d'abril de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada de Portes Obertes Institut Bonanova de FP Sanitària

  L'Institut Bonanova d'FP Sanitària realitzarà les Jornades de Portes Obertes per a presentar els seus cicles formatius als futurs estudiants. Durant les jornades, es faran sessions informatives de grau mitjà i de grau superior on s'explicaran tots els cicles formatius que impartim al nostre institut. També es podran visitar les instal·lacions de l'Institut.  

  més informació

 • 5 d'abril de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada Actualització en Infermeria Médica-Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El programa de Control d’Infeccions organitza aquesta jornada el 5 d’abril, adreçada a tots els professionals d’infermeria. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions. Entre altres temes es parlarà de la microbiota i l’impacte en la transmissió de bacteries multiresistents i sobre els pros i contres en les mesures de precaució (aïllaments).     

  més informació

 • Del 25 al 29 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  48è Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic"

  Director Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 22 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada sobre el càncer de mama 2019

  Ja tenim data per a la celebració de la XXII Jornada sobre el càncer de mama, el dia 22 de març de 2019. La propera edició porta per títol "I després del càncer què?" i abordarà el tema de la cronicitat i qualitat de vida de les pacients després d'un càncer de mama.

  més informació

 • 21, 22, 28 i 29 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  I Curs de trasplantament renal per a infermeres de Nefrologia

  El 21 i 22 de març al matí i el 28 i 29 de març a la tarda es farà aquest curs adreçat a l’equip d’infermeria del servei de Nefrologia. El curs es divideix en tres blocs: en el primer es tractarà l’accés al trasplantament, en el segon es parlarà del trasplantament i en el tercer s’abordarà com es viu trasplantat.

  més informació

 • 15 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  OSTEOARTHRITIS Clinical Update

  El servei de Reumatologia i Traumatologia del Parc de Salut Mar organitza aquesta jornada el 15 de març. La artrosi és una malaltia d’alta prevalença i que afecta a pacients d’un ampli ventall d’edats. En aquesta jornada participen els millors experts nacionals en tractaments farmacològics, no farmacològics i en tractament quirúrgic. A més, s’oferirà una visió de com seran les consultes del futur.

  més informació

 • 8 de febrer de 2019 - Jornades i Cursos

  XXVI Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Pacient crític quirúrgic

  El 8 de febrer de 2018 es farà a la Sala Josep Marull el XXVI Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què es parlarà del pacient crític quirúrgic.

  més informació

 • 5 de febrer de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada de maneig d'efectes adversos de la immunoteràpia en el tractament del càncer

  Coordinada per la Dra. Edurne Arriola, cap de secció d'Oncologia mèdica de l'Hospital del Mar

  El dimarts 5 de febrer a la Sala Marie Curie del PRBB la Dra. Edurne Arriola, cap de secció d’Oncologia mèdica de l’Hospital del Mar, coordina aquesta Jornada de maneig d'efectes adversos de la immunoteràpia en el tractament del càncer. La jornada és gratuïta, però requereix inscripció.

  més informació

 • 31 de gener i 1 de febrer de 2019 - Jornades i Cursos

  TACTICaL

  Treatment of Calcified and Complex Lesions in the era of Intra Vascular Lithotripsy

  La secció d’Hemodinàmica del servei de Cardiologia de l’Hospital del Mar organitza el 31 de gener i l’1 de febrer el curs TACTICaL Treatment of Calcified and Complex Lesions in the era of Intra Vascular Lithotripsy. TACTICaL té per objectiu proporcionar un marc dinàmic, interactiu i obert en què es presentaran les novetats tecnològiques pel que fa la modificació de les plaques de calç que obstrueixen les artèries.  

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat