Agenda

 • Curs 2019-2020 - Jornades i Cursos

  Sessions informatives Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar de l'ESIMar

  Aquestes sessions tenen per objectiu informar, d'una banda, sobre els trets específics de l'estudi de Màster Universitari en Infermeria i Salut Escolar de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, que s'oferirà en el curs 2019-2020, així com presentar les instal·lacions del Campus Universitari Mar mitjançant visites guiades a les persones que hi estiguin interessades.

  més informació

 • 9 i 10 d'abril de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada de Portes Obertes Institut Bonanova de FP Sanitària

  L'Institut Bonanova d'FP Sanitària realitzarà les Jornades de Portes Obertes per a presentar els seus cicles formatius als futurs estudiants. Durant les jornades, es faran sessions informatives de grau mitjà i de grau superior on s'explicaran tots els cicles formatius que impartim al nostre institut. També es podran visitar les instal·lacions de l'Institut.  

  més informació

 • 14 de març de 2019 - Actes

  Tens bé els teus ronyons?

  Celebrem el Dia Mundial del Ronyó a l'Hospital del Mar

  El dijous 14 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Ronyó, el servei de Nefrologia organitza, conjuntament amb l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica, una jornada de prevenció de la malaltia renal en el vestíbul de l’Hospital del Mar. D’11.00 a 13.30 hs i de 15.30 a 18.00 hs diferents professionals explicaran les millors estratègies per mantenir un estil de vida saludable i prevenir la malaltia renal. Al llarg de tot el dia, a tothom que ho desitgi se li mesurarà la tensió arterial, l’índex de massa corporal, el BM-test o control de la glucèmia i se li faran les corresponents recomanacions dietètiques i d’exercici físic. Us animeu a comprovar la salut dels vostres ronyons?

 • 5 d'abril de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada Actualització en Infermeria Médica-Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El programa de Control d’Infeccions organitza aquesta jornada el 5 d’abril, adreçada a tots els professionals d’infermeria. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions. Entre altres temes es parlarà de la microbiota i l’impacte en la transmissió de bacteries multiresistents i sobre els pros i contres en les mesures de precaució (aïllaments).     

  més informació

 • 6 de març de 2019 - Convocatòria Premis

  XIX Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XX Memorial Dr. Lino Torre

  El 31 de maig a les 12.00 hs s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2019. 

  més informació

 • 10 d'abril de 2019 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2019

  A l'Hospital del Mar

  El dimecres 10 d’abril se celebrarà la setena Jornada de Portes Obertes Residents 2019, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 80 places de formació d'especialistes de 36 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

 • Del 25 al 29 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  48è Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic"

  Director Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 22 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada sobre el càncer de mama 2019

  Ja tenim data per a la celebració de la XXII Jornada sobre el càncer de mama, el dia 22 de març de 2019. La propera edició porta per títol "I després del càncer què?" i abordarà el tema de la cronicitat i qualitat de vida de les pacients després d'un càncer de mama.

  més informació

 • 21, 22, 28 i 29 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  I Curs de trasplantament renal per a infermeres de Nefrologia

  El 21 i 22 de març al matí i el 28 i 29 de març a la tarda es farà aquest curs adreçat a l’equip d’infermeria del servei de Nefrologia. El curs es divideix en tres blocs: en el primer es tractarà l’accés al trasplantament, en el segon es parlarà del trasplantament i en el tercer s’abordarà com es viu trasplantat.

  més informació

 • 15 de març de 2019 - Jornades i Cursos

  OSTEOARTHRITIS Clinical Update

  El servei de Reumatologia i Traumatologia del Parc de Salut Mar organitza aquesta jornada el 15 de març. La artrosi és una malaltia d’alta prevalença i que afecta a pacients d’un ampli ventall d’edats. En aquesta jornada participen els millors experts nacionals en tractaments farmacològics, no farmacològics i en tractament quirúrgic. A més, s’oferirà una visió de com seran les consultes del futur.

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat